pondělí 15. července 2013

Soutěž - 3. otázka

Potěšení za deset korun ;-)

V levných knihách jsem si koupila jedno DVD za směšných 10 kaček. Běžně to nedělám, protože si říkám, že to určitě nebude kvalitní a navíc nechci doma hromadit další věci. Ale za deset korun se tomu nedalo odolat, protože to byl jeden z těch nejlepších filmů, které mohu vidět stále znovu. Vaším úkolem je uhodnout, o jaký film šlo.

Jak už jsem řekla, je to jeden z mých oblíbených. Už je poněkud starší a existuje i stejnojmenná kniha. Je to tak trochu komedie. Název se skládá ze dvou slov rodu ženského. Na ČSFD má samé kladné recenze, ale necelých 80 %.

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Myslím si že by to mohla být Vánoční koleda.

Ivi řekl(a)...

Princezna nevěsta

Veber řekl(a)...

Tipuji Princezna Nevěsta. Ještě mě napadlo Pretty Woman. Ale to možná nevyšlo v Levných knihách. Bylo to hodně těžké, ani žánr moc nepomohl (zachránil mě filtr na CSFD) a myslím, že pro neznámého člověka by to bylo velmi těžké.

Anonymní řekl(a)...

pretty women, ale ta nemá asi knihu :-)

papadudu

Angelika řekl(a)...

Správná odpověď byla Princezna nevěsta, ačkoliv Vánoční koleda a Pretty Woman se rozhodně také řadí mezi moje oblíbené. Obtížnost otázky pro mě byla tak trochu překvapením, protože jsem ji sem zařadila jako jednu z těch lehčích. :-) Domnívala jsem se totiž, že člověk, který by chtěl soutěžit na cizím blogu, by se prvně podíval do recenzí a tam by ji nalezl. Asi bych příště měla zkusit tzv. předvýzkum na někom kdo nesoutěží ;-).