středa 25. července 2007

Háčkování

Už ke konci školního roku jsem si našla staronovou zábavu. Jakou je vám asi jasné už z nadpisu. Kdysi jsem si uháčkovala tričko a pak už jsem se k tomu nevracela, ale teď mě to zase nějak chytlo... a jak.:-)) Už mám uháčkovaný topík se zavazováním za krkem, načatej šátek pro miláčku a jeden pro sebe, skoro hotovou sukni ze stejné vlny jako topík a už plánuju další.

Jejda, zapomněla jsem, že jsem zkusila podle polských stránek (slovanskej jazyk, pcha, nerozumím skoro ničemu!!!) uháčkovat tanga. A světe div se - drží to pohromadě, vypadá to hezky a dokonce je to pohodlný. Jen si brouzdněte po netu. To budete čučet, jaké jsou ceny;-).

Teďka v So pojedu na dovču s rodiči a plánuju si, že tam budu háčkováním zahánět žal po své lásce, tak doufám, že to půjde, v Tatrách to moc nezabíralo.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Wow, ty jsi šikovná! Háčkování, pletení, paličkování mě minulo - nemám trpělivost nebo jak...
Háčkovaný topík mám jeden - úplatek od mamčiny kolegyně, vypadá krásně. Takže závidím, že je zvládáš sama...

Anonymní řekl(a)...

Hele, nechceš ty tanga vyfotit a hodit sem foto? Docela by mě zajímalo, jak takový pletený tanga vypadají:P

Angelika řekl(a)...

Iv - jasně, to každýho nebaví.
Poky - jo, chci udělat fotky všech věcí, které mám háčkované, ale až na nových stránkách, no a teď bohužel nemám foťák, ale někam si to napíšu, abych na to nezapomněla.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj nemohla by jsi mi poslat nějaký tvůj nápad na email Merlin.stene.@seznam.cz. Jinak se podívej tedy jesti chceš na moje stránky sikovneruce.mujblog.centrum.cz