čtvrtek 17. srpna 2006

Pokus o recenzi

Právě jsem dokoukala film, který jsem už opravdu dlouho chtěla vidět. Toužila jsem ho shlédnout už někdy v dětství, kdy jsem si všimla obrázku v jedněch super velkých omalovánkách. Stejnej obrázek jsem bohužel nenašla, takže vám ho nemůžu ukázat.

Jakej z toho mám pocit? Ani nevím, co jsem čekala, ale líbilo se mi to. Bylo to takový… prostě pohádkový. Možná jsem čekala, že to bude trochu delší než pouhých 45 minut. A všechno, že bude trvat dýl – seznamování, poznávání… ale nakonec se tam objevilo přesně to, co bych si u pohádky představovala. Pokud jste to ještě neviděli, vřele vám to doporučuju. Je to příběh plný emocí, při kterém si člověk uvědomí, že by nikdy neměl zapomínat na své zvířecí mazlíčky.

Navíc mi to připomnělo jednu výbornou knížku. Je to asi tak rok, co jsem ji četla. Jmenovala se Rollo a napsala ji Pandora Pollen. Šlo o pejska, který se nedopatřením dostal do laboratoře, kde se provádí pokusy na zvířatech. Tu knížku bych vám opravdu doporučovala. Je to jedna z knih, o kterých si myslím, že mají hlubší myšlenku.

Žádné komentáře: