čtvrtek 21. června 2007

To koukám

Mám chvilku čas... vstávala jsem brzy a patlala se s prací do školy. Stejně se mi nepovedla. Stavím větrnou elektrárnu. Náklady jsou 1,900 mil. Kč a já mám za rok zisk 11 mil. Dost divoký, ne? Tak si vám jdu postěžovat, protože to je fakt hrozný, když se s něčím matláte takovou dobu a pak vám stejně vyjde hovadina. No... učiteli jsem to poslala, poněvadž tam chybu nevidím a nemůžu ji tam najít.

Jo a o čem tu teda píšu? No že si jdu na bloček postěžovat, jaký je to těžký a hrozný a už mě to nebaví a nejde mi to a jsem z toho taková chcíplá a pak si najednou přečtu, že tu je všechno česky. To je šok :-). Ale parádní. Už si můžu na svém bločku psát česky a řídit se českým návodem a... zákony schválnosti fungujou skvěle;-). Teď jsem se totiž pomalu rozhodla skončit s bločkem.

I když ne tak docela :-). Trošku makám na svých stránkách, ale ještě nejsou úplné, takže si na ně musíte chvilku počkat. Taky asi nebudou tak kvalitní, takže si pravděpodobně bloček částečně nechám, ale můžu si tam všechno uspořádat, jak chci.

Žádné komentáře: