úterý 3. června 2008

Klávesnice si nerozumí s dlouhými nehty

Mám takovej pocit, že jsem dneska dala docela zabrat chudince své klávesnici. Trošku jsem jí odendala písmenko H. Naštěstí, jak vidíte, se mi ho podařilo vrátit na správné místo, ale pěkně ve mně hrklo.

Nechala jsem si kapku narůst nehty, protože je teď zkouškové, bakalářku už mám napsanou, a tak moc na počítači nepíšu, takže mi to nepřekáží. Normálně mám velmi dobrou rychlost psaní na počítači, ale s dlouhými drápky se to nijak výrazně nezhoršilo, ale teď vážně zvažuji, že se této ozdoby vzdám. To písmenko se mi totiž trošku odklápí a nejde tak pěkně psát jako ostatní. :-( Nevíte, kam bych si s tím měla zajít? A taky jak vyčistit klávesnici? Mám v ní totiž šílenej nepořádek, jak jsem si všimla.

Ach jo a s těmahle znalostma chci dělat státnice z informatiky... vtip.

Aby byla ironie dokonalá, co myslíte, že po mně chtěl kompík za písmenka kvůli potvrzení napsání článku. No jhh...

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Kam s tím zajít? Nevim, asi na manikůru ...
PKP

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Andri,

dlouhé a pěkně nalakované nehty většinou chlapy zaujmou, ale myslím, že Ti to Michal vzhledem k bezpečnosti Tvého notebooku rád odpustí :-). Co se týče čištění klávesnice, osobně používám docela drastickou metodu - z klasického vysavače oddělám nástavec a tou hadicí normálně projevu nad klávesnicí, ale raději ne moc blízko, aby mi sací efekt neutrhal klávesy. Takhle to dělám asi jednou za dva měsíce. Pokud by sis dávala klávesnici někam čistit do prodejny nebo servisu, myslím, že Tě to bude stát zbytečně moc peněz. Jinak opravdu pozor na uvolněné klávesy, u některých typů notebooků je pak potřeba vyměnit celou klávesnici, protože jednotlivě to prý nejde. A i u těch, co to jde jsou velké problémy s objednáním náhradních kláves. Mám s tím celkem čerstvou zkušenost, protože mému spolubydlícímu na koleji se asi před měsícem podařilo vylomit "Insert" a když zjistil, jak je to složité s "opravou", raději to nechal úplně být.
Jinak Ti moc držím palce ke státnicím i obhajobě, ale věřím, že to bez problému zvládneš. Jsi chytrá a šikovná holka :-). Moc rád bych si potom tu Tvoji bakalářku přečetl, pokud nebudeš proti.
Já zítra ráno razím na ten Island, tak se tady zatím s Michalem opatrujte a užijte si začátek prázdnin. Těším se na shledání po mém návratu.

Ahoj
MOUNTAINER

Angelika řekl(a)...

Díky oběma. Tak drápky byly zkráceny, ale výsledek se nedostavil, chudinka H má zatím stále problémy... ale před státnicema to opravdu řešit nebudu.