Prší. Místo na burčák bych měla chuť spíš na svařák, bohužel nemám ani jeden. Nic se mi nechce dělat. Nejradši bych se zavrtala do pelíšku a četla Artemis. Na druhou stranu – proč to neudělat?
Nejspíš proto, že bych pak byla celý týden naštvaná, že jsem nenapsala nic nového na blog.
Ke snídani máme štrůdl – nejsem jím kdovíjak nadšená, i když nevím, co mu chybí. Rozhodně ne cukr, hájím své včerejší dílko. Uvnitř nějaký je a hlavně jsou tam rozinky a ty jsou samý cukr. Prý že ne, že v nich moc cukru není. Dovolím si oponovat – hroznový cukr se dělá z hroznů právě proto, že jsou samý cukr. A pokud vím, tak holky, co blbnou s dietama, se rozinkám zdaleka vyhýbají. Myslím, že hodně kalorické jsou též banány. Protože žiju v pravěku, tj. bez internetu, nemohu si hned vygooglit, kolik cukru je v rozinkách. Naštěstí se to uvádí i na obalech a ten jsem ještě nevyhodila. Musím přiznat, že jsem sama překvapená – 73 % hrozinek tvoří cukr? Vau. Další sacharidy tvoří jenom 3 %. Takže až půjdete příště někam na hory, nebo sportovat a budete potřebovat energii, už víte, co si můžete vzít (a na rozdíl od čokolády se v teplu neroztečou).
Žádné komentáře:
Okomentovat