sobota 22. června 2024

Objevila jsem další kreslení s Tamarou

Omlouvám se všem svým věrným čtenářům, že na vás teď mám míň času – děláme seno na třech místech, chystáme svatbu jedné známé a v práci toho teď bylo trochu nad hlavu. Jo, na hlavu jsem z toho byla taky, jestli se ptáte. Ale to se tak občas stává. Ve čtvrtek nám kolegyně místo: „Ahoj v pondělí,“ řekla „Zatím na shledanou.“

A teď, když bych mohla celý víkend psát – což by byla trochu škoda, protože venku je krásně (možná až moc teplo) – se objevil Kaleidoscope od Tamary Laporte. Respektive testovací týden kreslení zdarma. Takže kdo byste měl zájem, stačí se zaregistrovat zde: https://www.willowing.org/kaleidoscope-2024-taster-week-signup/?id=2 a můžete až do pondělí kreslit. Ale musím říct, že je hrozně těžký si vybrat, na co se zaměřit. Každý den jsou publikovány minimálně dvě lekce (cca hodinové video), takže v tuto chvíli min. 11 lekcí a v poledne budou další!

A takhle vypadá můj rozkreslený pes z lekce jedna přímo s Tamarou. Sledujte mě na Instagramu Angeliky tvorba a Angeliky tvorbě (můj bratrský bloček tohoto), ať vám nic neuteče.

Labrador podle Tamary Laporte

Krásný víkend!

Žádné komentáře: