pondělí 8. října 2007

Co mě štve na blogu

Když se podíváte vpravo dolů, je tam pár odkazů. Fungujou, to sice jo, ale jak!!! Asi jsem neznalec, nebo se jen neumím zorientovat ve změnách, ale nikde jsem v tomhle "novém" (už to takhle chvilku je) designu nenašla takovou malou "nepotřebnou" možnost, jako OTEVŘÍT V NOVÉM OKNĚ!!!

Jestli si vzpomínáte, mívala jsem tu dřív spousty odkazů. Přiznávám, že asi celkem zbytečně. Nevím, na kolik jste si jich všimli, nebo vás zaujali, ale každopádně stačil malý naprosto nenáročný příkaz uvedený v závorce (konkrétně target="blank") a odkaz se zobrazil v novém okně.

Když jsme brali dva roky informatiku, pořád do nás hučeli kdejaké nesmysli, byla bych moc ráda, kdybych aspoň minimum z toho mohla použít. A tak se už neskutečně těším, až budu mít v bytečku internet, to si pak (pokud bude čas) vytvořím pěkný (aspoň doufám, že se mi to povede) stránky, který budou dělat to, co chci a budou vypadat k světu a ne tak, aby je mohl napsat kdejaký blb.

P. S. Kdybyste byl někdo chytřejší a tu možnost tu našel, moc ráda ji podle vašeho návodu budu hledat. Díkys:)).

2 komentáře:

market řekl(a)...

Jestli ti jde jen o otevření odkazu v novém okně, tak ťukni na odkaz pravým tlačítkem myši - vyskočí ti nějaká nabídka a tam si vybereš (měl by to být druhý řádek) "otevřít v novém okně"...;-)

Anonymní řekl(a)...

Nebylo to spíš target="_blank"? Ale já ani nevim, jak se dělaj blog stránky, jak řikáš pro blbce... Kdysi mě to zajímalo a taky jsem to chtěl teda zkusit, ale když řikáš, že pro blbce... blog už si asi nikdy nezaložim :-)
PKP