pondělí 8. října 2007

Menza

Tak jsem si dneska zašla do menzy a zjistila, že místo noků jsou k jídlu těstoviny a místo sýrového špízu dostanete smažák, nejspíš za cenu toho špízu. Trošku mě to naštvalo, ale když říkali, že se ten špíz peče, tak jsem si řekla, že si počkám.

Kuchařka nelhala a opravdu byl skoro za dvacet minut. Akorát nebyl moc dobrej.

Vždycky jsem říkala, že menza je výborná, protože to, co nám vařili na základce, byli opravdové šlichty. Ale poté, co mi párkrát uvařil přítel, už jsem nějaká vybíravá, a nejde jen o menzy. Tímto ti chci poděkovat za tu mňamku, co mi vždycky připravíš;-).

4 komentáře:

Iv řekl(a)...

Na gymplu jsme měli úžasnou jídelnu - výběr ze 3 jídel, 6 zeleninových salátů, ovocný salát, sladký tvaroh, zákusek,látkové ubrusy, květiny...
Školní jídelna mě rozmazlila natolik, že do menzy na VŠ jsem šla celkem 3krát a více ne... Není to jen o jídle (fuj nepíšu jen proto, že babička říká, že se to o jídle neříká ;) ), ale o vydýchaném vzduchu, šíleným shonu a hluku... To se radši projdu do sámošky za školou a koupím si obligátní jogurt.

Anonymní řekl(a)...

Hm, teda to sou lichotky, ale nezapomeň, nechválit den před večeří;-)

poky8 řekl(a)...

Iv: No tak já jsem byl na té vaší menze jak je u čáry několikrát a oprotí té naší sto a jedna:). I když u nás se to té vaší taky pomalu vyrovnáná. Začali tím, že zdražili:).

Anonymní řekl(a)...

Pěkný komentáře:))). Tu na čáře neznám, ale na ekonomické je super.