neděle 17. září 2023

Nenech se rozladit

Platforma vize nula usiluje o to, abychom měli na silnicích nula smrtelných a vážných dopravních nehod. Nebylo by to krásné?

Jedním z jejich projektů je webovka a reklamy s Řitiči. Protože se mi to moc líbí, rozhodla jsem se, že vám to ukážu. „Poznejte druhy řitičů, kteří vám kazí náladu na silnicích svým agresivním chováním. Řítí se po silnicích a setkal se s nimi snad každý – důležité je nenechat se rozladit.“ [1]

Podle statistik až ve 40 % smrtelných dopravních nehod sehrává svou roli agresivita. Přitom 7 z 10 řidičů přiznává, že se někdy nechá vyprovokovat k agresivnější jízdě. 60 % řidičů do 30 let se někdy záměrně lepí na auta před nimi. [1]

Jednotlivé řitiče si můžete prohlédnout v praxi na videích na https://www.ritici.cz/. Schválně, jestli poznáte, kdopak to mluví? Na Instagramu můžete najít, co dělat, když na silnici potkáte závodníka (https://www.instagram.com/p/CwM9ru8vEJA/) a ty další.

A nezapomeňte si stáhnout omalovánky a pěkně to jednotlivým příšerkám vytmavit (vybarvit). Na ty moje se můžete podívat na instagramu Angelikytvorba. Postupně tam najdete všechny čtyři stejně jako na mém blogu o tvorbě.

Můžete se podívat i na klip od Čechomoru Nalaď se na cestu: https://youtu.be/-ChS3JgUB7A.

A ještě moje doporučení na závěr? Nenechat se rozladit můžeme používat i kdykoliv jindy. Protože mít špatnou náladu, nemá žádné výhody.

Platformu najdete zde: https://www.platformavize0.cz/, projekt Nalaď se na cestu https://www.platformavize0.cz/naladsenacestu/. Stránky z řitiči jsou použity jako zdroj [1].

Žádné komentáře: