čtvrtek 22. srpna 2013

Co si přečtu v říjnu


Autorka mého oblíbeného blogu napsala knihu! Jasně, není na tom nic divného, když píše blog a do různých časopisů, ale... stejně je to takové trochu divné... Myslím povzbudivé a fascinující. Je to normální člověk jako já. Člověk, kterého znám prostřednictvím jeho blogu, kde se dovídám o různých starostech všedního života a jejich zvládání. Na spoustu věcí mám stejný názor a na další spoustu opačný nebo jiný, ale stejně se mi to moc líbí.

Ani si nedokážu vzpomenout, kdy mě poprvé napadlo napsat vlastní knihu. Už to asi bude hodně hodně dávno. Popravdě ani nevím, o čem by vlastně měla být. Za těch deset let, co o něčem takové uvažuji (děsné, jak to letí...) jsem měla spoustu nápadů, které jsem postupně porůznu zavrhla a znovu vyhrabala. Od románu přes sérii povídek, zkušenosti ze života, zápisky ze života na vysoké škole až po populárně naučné knihy.

Myslím, že tahle kniha bude stejně pěkná jako autorčiny veselé, krátké a povzbuzující články. I obálka se mi líbí. Dýchá takovou příjemnou atmosférou. Až si ji přečtu, povím vám, jestli je tak pěkná, jak od ní očekávám... V knihkupectvích by měla být už 5. září, takže očekávám, že v říjnu ji budu mít přečtenou celou. :-)

1 komentář:

Lucka řekl(a)...

Ahoj Adri,
to jsem docela zvědavá, ikdyž sem si jistá, že ji přečteš dřív... přes tvůj blog jsem pár jejích článků přečetla a píše vážně dobře. Mimochodem ty už knihu přeci máš ;-) ve formě skript, ne? :-)
Měj se krásně, Lucka