To jsem si takhle jednou počátkem října brouzdala na netu a hledala nějaké recepty... konkrétně jsem přemýšlela, co udělám s kůzlečím pupkem. Jako osvědčenou klasiku jsem prohledávala staré stránky Florentýny a kromě návodu na flank steak (zde), který jsem sice udělala, ale pak jsem si stejně část nechala na příště, že ji pořádně dopeču, aby se mi seškvařily všechny blány a tlusté části, protože kdybych separovala jen libové maso, sotva se z toho najíme oba.
Na stránkách na mě hned vyskočila upoutávka na online kurz Sebevědomé vaření. To si nemůžu nechat ujít, pomyslela jsem si, když jsem viděla, že je to online a zdarma. Reálně totiž hrozí, že mě malá nenechá koukat, když je to po večerech, takže bych za to dost nerada platila.
V pondělí 6. 10. 2025 zkouším, jaký bude večer s kompem, když se připojím na schůzi z práce. První hodina byla úplně o ničem, věděla jsem pouze, že vedoucí mluví. Těžko říct o čem. ;-)
Kurz bude od 7. do 9. 10. 17–18:30 a prý budou nějaké ceny, když budeme aktivní. No, to já bych ráda, ale nevím, jestli si budu moci koupit suroviny a něco vyzkoušet uvařit. Uvidíme, uvidíme...
Žádné komentáře:
Okomentovat