čtvrtek 11. května 2006

Jen tak 3 - Co s volným časem?

Dneska mám volno. Krásně se celej den můžu flákat a nic nedělat. Ale mám klasickej problém: jak využít volnej čas, aby nebyl promrhanej? Už nějakou dobu si hraju na netu, ale z toho skoro nic dobrého nemám. Jen zabíjím čas.

A jak jsem se tak nudila, zašla jsem na mail - prohlídnout si všechny ty přeposílačky, které mi přišly. Nemám je nijak zvlášť ráda, obvykle jsou to hrozný blbosti, ale sem tam se tam najde něco zajímavý. Třeba dneska jsem kromě pár vtipnejch "volovinek" objevila dotazník, do kterého člověk vyplní údaje o tom druhém a pošle mu ho zpět.

Zkusila jsem takovej menší pokus, poslala jsem to pár známejm a čekám, jestli mi to z nich někdo pošle zpátky, jsem zvědavá, co mi tam napíšou. Aspoň trošku zjistím, jak mě vidí jiní.

Co mám teda dneska v plánu? Asi půjdu ven, trošku si prohlídnout město a navštívit kámoše na brigádu a pak se taky možná budu chvilku učit, ale spíš bych to viděla na čtení. Chci udělat něco, na co pořád jinak nemám čas... ale nevím, co by bylo to pravé, mám totiž strašně moc plánů.

Sice dost pochybuju o tom, že někoho může zajímat, co mám v úmyslu dělat se svým volným časem, ale zase na druhou stranu mi je blbý nic sem nenapsat.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jo tak s volným časem si taky nevim rady a proto se dím tady. Nebo chodím po venku s holkou kterou mám moc ráda hadej kdo to je, jo taky bych chtěla dotazník, já taková upřímná holka to bude tvrdá realita, tak už se těším víš na kdy pa

Anonymní řekl(a)...

:))) Já tiež:).

Anonymní řekl(a)...

:-) Ono se vždy něco najde:-)