neděle 1. ledna 2023

Čas plánování a snění

A máme tu Nový rok! Jak se máte? Vyspáváte po včerejší velké noci, nebo Vás jako ranní ptáče probudily první sluneční paprsky? Nebo třeba děti?

Já přemýšlím nad tím, co budu s dnešním krásným dnem (a rokem) dělat. Rekapituluji a válím se v posteli. I když jsem byla nemocná celé Vánoce a jenom ležela, pořád to ještě není úplně dobré. Noční dusivý kašel polevil, ale stejně byste se mě báli, jestli nemám náhodou Covid. Náhodou nemám, dělala jsem si test.

Každopádně by to chtělo vymyslet nějaké letošní cíle. Nebo předsevzetí. Ne, že by se mi jich pak podařilo dosáhnout, ale už jenom to přiblížení je super. I když jsem nepsala deník každý den, nebo na blog nedala článek aspoň dvakrát týdně, stejně to nebyl špatný výkon. 

A co ponožky? Kde jsou ty časy, kdy jsem se bála pletení ponožek? Včera jsem Vám jedny krásné, těžké a luxusní představila v PF 2023 na blogu o tvorbě (mrkněte sem). A upletených jich mám... počkejte, musím se podívat na blog do příslušného článku. 15 v dospělácký velikosti! Plus dvoje pro nedonošená miminka.

Potřebujete trochu inspirace k tvorbě předsevzetí? Tak tady je můj loňský článek. Myslím, že se mi celkem povedl, čtu ho znovu a dává mi to smysl.

Žádné komentáře: