sobota 24. června 2006

Jen tak 8 - Zas dělám, co bych neměla

Jako obvykle dělám něco, co bych neměla... je večer a já už jsem utahaná, tak si hraju na netu, místo abych se učila. Dělám tady všelijaký pokusy a zkouším, co se mi povede. No, jsem zvědavá, co tady na těch pár změn řeknete. Hlavně mi to kdyžtak napište, ať vás tu zbytečně neotravuje něco, co se vám nelíbí.

Pokusů bude asi víc, ale kolik se toho povede, to je ve hvězdách.

Kdyby vás náhodou ten čaroděj otravoval moc často, což prý dělá, stačí na něj kliknout pravým tlačítkem a dát Skrýt a bude pokoj:).

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Grafika pěkná, ale myslím, že by stačilo, kdyby ten čaroděj vítal jen jednou a to na začátku:) Kdežto mně se tam zobrazuje pokaždý, když dočtu nějakej komentář:)...jo a pokud chci otevřít komentář, tak už mi to zase děkuje za návštěvu...a tak nevím, jestli to tak má být:)

Anonymní řekl(a)...

Tak to s tím čarodějem je divný...:(( Mně se nezobrazuje, když otevřu komentář, ale taky mi to děkuje za návštěvu, tak to asi dám pryč... to tam být samozřejmě nemá.

Anonymní řekl(a)...

No ono to je jakoze kdyz vzdy vlezes na tu uvodni stranku (http://angelikblocek.blogspot.com, a kdyz chces ji do komentare,tak ti to ukaze jako kdybys sla kamkoliv jinam,ze opoustis tuhle adresu...a kdyz jdes zpet,tak se tam znova objevi,jako ze si tam znovu prisla.Je pravda,ze dvakrat,trikrat v poho,ale pak uz to docela leze na nervy:)

Angelika řekl(a)...

Poky: Jo, máš pravdu... ale co s tím?:(

Anonymní řekl(a)...

No myslim,ze to ani nijak osetrit nejde.Proste to tak je nastaveny v tom prikazu,ze kdyz nekdo prijde nebo odejde,tak to udela to co ma...A nepozna to,ze des treba jen do komentare nebo tak:).Abych pravdu rekl,tak ja bych to asi zrusil,nebo to omezil jen na pozdrav ve stylu:"Ahoj,vitej na mem blogu" - to jeste nez se clovek rozkouka,tak v poho,ale kdyz uz chce neco cist nebo tak,tak to pak zavazi...

Anonymní řekl(a)...

Teď trochu mimo mísu:
Všechno nejlepší k svátku :-) Ten svátek mi prozradily ty "upadající" stránky o Světlé a pořád čekají na nějakou změnu, na nějakého mladého odvážného autora(rku) ;-)

Anonymní řekl(a)...

Poky: No, tak to rozloučení už jsem smazala a ten čaroděj tu asi taky moc dlouho nezůstane, ještě uvidím.
PKP: Abych řekla pravdu, nápad už mám, ale ještě jsem neměla možnost ho zrealizovat a ani nevím, kdy budu mít:((, jsem trošku "pracovně" vytížená.
A jinak díky... Sice trošku předem, ale taky všechno nejlepší... nebo slavíš v zimě? U tebe je to složitý:).

Anonymní řekl(a)...

To bych tady spis nechal to rozlouceni,nez toho carodeje:)...Ale tak ja sem na tvych strankach 15x za den,takze ostatni to mozna hned tak neomrzi:)

Anonymní řekl(a)...

Díky za odkaz. Máš to super. Pokud se týká zmiňovaných problémů s čarodějem a otevíráním komentáře, tak mi to žádné problémy nečiní.

Anonymní řekl(a)...

Poky: Jojo, čaroděj tu bude jen chvilku:).
Toreski: Jé, ty jsi rychlej, jsem ráda, že ses sem mrknul. Moc díky za návštěvu:)).