úterý 5. prosince 2006

Náhodný článek

Už se vám někdy stalo něco, u čeho jste si říkali, že tohle fakt nemůže být náhoda? Mně právě teď. Koukám si tak do wikipedie a hledám cosi o renesanci do jedné seminárky a samozřejmě tam nic není. Teda je tam toho spousta, ale ne to, co chci a potřebuju. Otráveně stisknu nápis „Náhodný článek“, klik a objeví se mi několik řádků o Jossovi Whedonovi, který mi popravdě řečeno není ani trochu povědomý.

Je to krátký, myslím, si a pustím se do čtení toho. Zaujme mě Buffy, přemožitelka upírů, protože to je jeden z mála seriálů, který jsem sledovala a opravdu mě bavil. Nevím sice, jak by se mi líbil nyní, ale připadá mi docela zajímavé, že jsem narazila na zrovna takového autora.

Mimo jiné jsou upíři mé oblíbené příšerky – hlavně ti v Heroes 4.:-)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A zkoušela jsi anglickou wikipedii? V té české je celkem prd.:)) Tobě se vážně líbila Buffy? To bych do Tebe neřekl. Tipoval bych Tě spíš do té skupiny lidí, pro než je tento seriál příliš cynický a drsný.

Anonymní řekl(a)...

Málá poznámka:
Povědomý se píše s ý nikoli s í. Nechci rejpat, píšu to proto aby ses mohla vyhnout zbytečnému trapasu. Klidně tuhle zprávu vymaž až to opravíš. Tedy jestli to tady jde.:))

Angelika řekl(a)...

Augustus: No jo. Máš pravdu.:) Stydím se.:) Jo, líbila se mi. Vidíš, až tak dobře mě neznáš.

Anonymní řekl(a)...

Nikdy jsem netvrdil, že Tě znám dobře. Jen mi k Tobě Buffy moc nesedí. Tak jemná díva a tak drsný humor:))

A co upírci v Heroes III? Tam jsou lepší, ne?

Anonymní řekl(a)...

No, to mě se zobrazila Lactuca indica:-))

Anonymní řekl(a)...

To Augustus: Nedávno jsem po dlouhé době viděla Heroes III. a abych řekla pravdu, tak to bylo obrovské zklamání z drsného vzhledu upírů. Vypadají spíš jako nějaké zrůdičky, ve IV. jsou elegantní. Ti mi prostě uhranuli víc:).