úterý 5. prosince 2006

Jen tak 12 - Jejda

Rozhodla jsem se, že se zase jednou pustím do psaní a napíšu sem všechno, co mám připravené a naplánované... ale když na to přijde, je to už vždycky pasé, stejně jako ta brigáda. :-( Zrovna tak jsem sem chtěla napsat o párty, na kterou jsem šla za čerta, o turnaji a vlastně o všem možném, ale nakonec jsem se k tomu nějak nedostala. Moc mě to mrzí a začínám se bát, že vás sem přestane bavit chodit, když se tu nic nezmění.

Tak tu pro vás mám aspoň jedno videjko . Je to z návštěvy v zoo a ten méďa byl suprovej, bavilo ho to snad půl hodiny.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hm...zřejmě nejsem ten typ osoby, kterou by zaujal lední medvěd rochnící se ve vodě. Zvlášť když dělá pořád to samé. Ale to nic. Jistě se zde najde někdo, kdo to ocení.

Angelika řekl(a)...

Mně teda pobavilo, jak byl schopnej neustále opakova totéž.:) Byl takovej správně znuděnej.

Anonymní řekl(a)...

Aha, tak to je jiná. To již vím, proč mne to nebere. Já se naposledy nudil v devadesátým osmým:))

Anonymní řekl(a)...

Juj, tak nevím jestli je to haluz jak blázen anebo fakt smutný. Když jsem byla v zoo v Brně asi před 14 dny, tak ten medvěd dělal taky to samý a pořád... Celkově mi přijde brněnská zoo dost smutná - zvlášť mě dostal miniaturní kotec pro dikobraza a voliéra pro 2 orly...

Anonymní řekl(a)...

To iv: Tak to nevím, jak je to velký, ale tak měli by o ta zvířata asi dbát, takže myslím, že ho to třeba baví. Určitě by se měl líp ve volný přírodě, ale takhle mu aspoň nehrozí, že si ho někdo uloví.