středa 6. prosince 2006

Prezentace

Tak se jdu pochlubit, jak to dopadlo s tou prezentací. Byla to sranda, to nelze popřít. Nakonec jsme snad ani nemuseli prezentovat, ale znáte to. Učitelka se zeptá, jestli někdo nechce dobrovolně, nikdo nechce, tak někoho vybere a stejně to budete vy. A když už se s tím člověk tak nadře, proč by za to aspoň nemohl mít nějaké body? Stejně není co ztratit.

Počítač si na nás vymyslel takovej malej vtípek – hodil tam jiné pozadí a… už jste někdy na tmavě modré pozadí položili černé písmo? Není to nic moc a fakt to nejde přečíst. Takže jsme měli radost! Ale jinak to šlo.

Kámoš byl suprovej, čtení těch úvodních hlodů mu sice trošku působilo problémy, ale když vyprávěl, jak co počítal, přemýšlela jsem, jestli si to fakt potají nepropočítával. Přece si to nemohl tak dobře zapamatovat a tvrdit to tak suverénně jen po včerejší hodince, kterou jsme tomu věnovali! Mohl!!! Ještě se mě na něco triviálního mezi řečí, když byl chvilku klid, zeptal a v pohodě pokračoval dál. Měla jsem co dělat, abych se nesmála. Byl prostě fantastickej.

Zato moje prezentace byla fiasko… aspoň já mám pocit, že mi to fakt nešlo, sem tam jsem se zadrhla, taky tam nic nebylo vidět a dotazy, které mi kladla učitelka, jsem moc neuměla zodpovědět, ale výsledky jsem měla všechny správně. Aspoň že tak.:-)

Žádné komentáře: