pondělí 16. dubna 2007

Vypnout

Tak nevím, jestli se mi podaří tento článek dát na net ještě dneska, protože právě v tuto chvíli, kdy začínám psát, je šest minut před půlnocí. ¨

Dneska jsem měla velmi náročný den. Začala jsem sice opravdově pracovat až v jedenáct, ale zato to bylo intenzivně až do večera do sedmi. Samá čísla a počítání a pořád jsem musela dávat pozor. Takže není divu, že když jsem chtěla jít večer ven, cítila jsem se mírně unavená a vůbec by mi nečinilo potíže usnout hned v osm, kdybych si lehla do postýlky. Ale to bych nebyla já ;-).

Návštěva čajovny se vyplatila. Dala jsem si něco fantastického. Samozřejmě nevím, jak se to jmenovalo, tuším, že to byla Dáta ... (jééé, no fakt mi to vypadlo), tak mi to prosím promiňte. Každopádně to chutnalo jako Yogi čaj. Byl to čajík s mlíkem a kořením a byl výbornej. Zpočátku se mi moc nepozdávalo, že je v tom dost mlíka, ale pak jsem v něm našla zázvor, který mi přinesl opravdové zahřátí a bylo mi moc fajn.

Teď je chvilka před půlnocí a já mám spoustu energie. No dobře, spoustu ne, ale asi víc než předtím. Tady je krásně vidět, jak je důležité občas (i v tom největším shonu) na chvilku vypnout a relaxovat. Zajímalo by mě, jak relaxujete vy. Kdyby se vám chtělo, pochlubte se, ráda se přiučím.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Že by to byla Dáta Masala?? myslím že jo..někdo mě přinutil si ten název zapsat;-)

Angelika řekl(a)...

Někdo věděl, že si ho sám pamatovat nebude:). Ale náhodou, pak jsem si vzpomněla.