neděle 18. června 2006

Díky poky

Teďka jsem si trošku hrála s designem kurzoru, a protože tak krásně "rozumím" angličtině, dělala jsem spíš pokusy a zkoumala, co to udělá. Často zapomínám, co mi někdo řekne, ale některé rady jsem si naštěstí zapamatovala a pak i realizovala.

Budu trošku konkrétnější - to, že si můžete číst, co napíšu, je vlastně zásluhou jednoho mého dobrého kamaráda... asi vám bude jasné koho, když je to i v názvu tohoto článku. No a když mě učil pracovat s blogem, dal mi pár cenných rad - např. jak to udělat, aby se mi nějaký článek nesmazal a podobně. Pokud vím, mluvil ze své špatné zkušenosti, kdy se mu něco nepovedlo. Takže to považuji za velkou čest, že mi to řekl a zabránil tím tomu, abych mohla udělat stejnou chybu.

Dneska jsem tedy zkoumala, jak změnit kurzor a trošičku přenastavila kód (nebo co) v zobrazení stránky. Hups a najednou mi zmizely barvy a bloček se mi roztáhl po celé délce. Vůbec jsem nevěděla co s tím. Jestli je to jen špatně zobrazená stránka, nebo jsem změnila něco, co jsem neměla. Podívala jsem se, kam jsem vložila obrázek kurzoru a napadlo mě, že asi někam kam jsem neměla, tak jsem ho smazala a říkala si, že už to bude v pořádku. Ale ouha, nezlepšilo se to.

Nebýt pokyho měla bych teď asi špatnou náladu, protože bych musela najít někoho, kdo by s tím něco udělal, na což teď ani trochu nemám čas a silně pochybuji, že by se někomu chtělo řešit, co jsem tu zkazila. Jenže takhle jsem si vzpomněla, že mi říkal, abych si uložila původní vzhled stránek. Otevřela jsem ho a hned na začátku jsem našla jeden rozdíl, který když jsem opravila, způsobil, že můj bloček vypadá opět tak jako dřív.

Přemýšlela jsem, co bude nejlepší dík a mám dojem, že tohle:). Takže ještě jednou moc moc díky, máš to u mě. Když budeš chtít s něčím pomoct, je tu někdo, kdo ti něco dluží.:)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ale Angi...ja myslim,ze bys mela trochu prehodnotit co je opravdu dulezite! To,ze ti poradim s blogem a upozornim te na chyby,ktery sem udelal ja,je asi pekne,ale ja sem tobe daleko vetsim dluznikem za tu matiku a za vsechno,s cim si mi pomohla! Proto se citim trochu nesvuj,kdyz tady pises takovej peknej dekovnej clanek,protoze ja bych jich mel potom napsat takovych deset. Tyhle malickosti proste kamaradi delaji a staci za ne jednou diky;). A ja se ti takhle snazim oplatit,ze ses na me tak hodna,coz si nekdy i nezaslouzim:)!

Anonymní řekl(a)...

Jé, tak to jsem ráda, že se ti líbil. :) Víš co, nechtělo se mi to psát v smskách:)), tak jsem si říkala, že by to takhle bylo lepší... protože vlastně díky tobě mám teď lepší náladu než předtím a líp se mi učí a vlastně tady ještě nikde nebyla zmínka o tom, kdo mi pomohl založit blog a pomáhal mi se všema anketama a návštěvní knihou.

Anonymní řekl(a)...

Já bych řekla, že jsme si kvit:), protože jinak se budem dohadovat, kdo komu pomáhá víc... já zas můžu považovat za maličkost těch pár příkladů z matiky.:)