úterý 1. ledna 2019

PF 2019

Milí čtenáři, 

vítám Vás v novém roce. Přeji všechno nejlepší. Hlavně zdraví – i když to zní jako klišé – platí staré přísloví: Zdravý má tisíc přání, nemocný jen jedno. Letos jsem si hned několikrát vyzkoušela, že člověk, který má obavy o své zdraví, ztrácí zájem o leccos dalšího. A to mi vlastně ani nic nebylo, resp. nevědělo se, co mi je. 

Dále vám přeji lásku, protože ta vás povznáší a povzbuzuje k překonávání problémů a starostí, dává vám motivaci a inspiraci podobně jako dobří přátelé, kteří vás ochotně vyslechnou, i když už pomilionté opakujete to samé, děláte si starosti se zbytečnostmi/maličkostmi (ale opravdový přítel ví, že vás to trápí a neřeší, jestli je to maličkost nebo ne, snaží se vám naslouchat, podpořit vás a pomoci vám, protože kdo posoudí, CO je maličkost?)

Přeji vám, ať máte svobodu a dostatek času (ať víte, že si jeho organizování zařizujete vy, že záleží jen na vás, na co máte nebo nemáte čas, ať si ho vždy uděláte a najdete na to, co je ve vašem životě důležité a krásné a najdete sílu a odvahu vykašlat se na to, co vám už nic nepřináší).

Ať jste tak šťastní, jak jen to jde. 

Ať dovedete odpouštět, když vám někdo ublíží.

Ať máte máte v novém roce chuť a náladu na nové věci a zážitky. Ať vás něco letos opravdu příjemně překvapí. Ať přijmete nějakou zvláštní výzvu a něco nového dokážete. Něco, co si pak dáte na svou pomyslnou (nebo opravdovou?) zeď úspěchů.

A ať se vám nadále líbí moje článečky. ;-) Angelika

Žádné komentáře: