středa 2. října 2013

Hudba z FEKTu

Minulou středu jsem vyrazila na fesťák Hudba z FEKTu, který se konal v areálu VUT v Brně. Údajně tam bylo čtyři a půl tisíce lidí. No, nevím jak to spočítali, když vstup byl volný, ale budiž. Předpokládalo se o dva tisíce míň. Šli jsme hlavně na Vypsanou fixu. Ostatní kapely jsem neznala. Byli tam Faces Are Fiction, UTKO Band, Line, The Substation, Free Fall, Syrovátka Band, Intergalactic Banana Of The Fallen Monkey Nation. Ale i tak to byl super večer. Také se tam předvedly dvě slečny s poledance, takže bylo na co koukat.

Zazněl třeba 1982 originál, Komik Lobotomik, Holka s lebkou, Čtyři slunce, Dezolát, Letadlo, Papírová hyena... a další už nevím.



A málem bych zapomněla, taky jsme si zahrály takovou bláznivost s tužkou. Na papír si nejprve načrtnete cestu, po které byste měli „projet“ a pak se v ní snažíte udržet, když máte tužku kolmo k papíru a čáru děláte tak, že ji nakloníte a necháte upadnout. Tam, kde končí čára, můžete znovu navázat. S protihráčem se střídáte. Logicky vyhraje ten, kdo má delší čáry a přitom se trefí na dříve vyznačenou cestu. Dvakrát za sebou jsem prohrála, ale stejně to byla legrace.

Žádné komentáře: