středa 5. srpna 2020

Žaluzie

Když mi před dovolenou v práci řekli, že mi budou dělat o víkendu žaluzie, pomyslela jsem si, jak je to super. V kanceláři se mi budou vrtat o víkendu, takže si pak v týdnu mohu vesele pracovat. Paráda!

Zoufalá kolegyně, které také dělají (už třetí týden) žaluzie, poznamenala: „Ty jsi tak krásně naivní.“

No fakt. Co byste si mysleli vy?

Když mi někdo řekne, že o víkendu bude dělat žaluzie, myslím si, že je vyčistí, vymění, nebo s nima udělá, co chce, ale hlavně že se mě to netýká. Dost nepříjemně mě překvapí, když přijdu v pondělí do práce, a jediné, co se změnilo, je, že mi ve zdi chybí ovladač. No, fajn. Proč ne. Hlavně, že je nechali dole, aby mi nesvítilo na monitor a abych se tu neupekla. Kolega je měl zrovna nahoře, takže to má výrazně horší. Taky se adekvátním způsobem rozčiluje. 

Mně je vytáhnou až po dovolené. A navíc mi na zdi natřou bílý proužek něčím, co je svou strukturou dost odlišné od původní barvy, takže k mé nevelké radosti to vypadá jako flek (jako by mi od stropu až k ovladači žaluzií slezl slimák a zanechal za sebou divnou hladkou cestu). A taky to pořádně smrdí!

Ještě že to musím vydržet jenom necelých čtrnáct dní. Pak budu mít zase dovču.

Vrchol inteligentního plánování vidím v tom, že někomu nejdřív celou místnost vymalovali a pak mu tam taky poslali toho slimáka.

Žádné komentáře: