Úvodní strana k tématu v Kreativu |
Abych to uvedla na pravou míru: ráda peču sladkosti, případně i pečená jídla mě baví. A taky miluju experimenty všeho druhu, jak ostatně můžete sem tam vidět na mém blogu Angelika vaří. Ale stát u plotny, to neeee.
Nicméně v poslední době jsem se do vaření docela dost pustila. Ono mi tak trochu ani nic moc jiného nezbývá, když jsem teď pořád doma, na jídlo si není kam zajít (i v práci, to nestálo právě málo – obědy kolem 150 Kč bez polévky) a celé dny člověk nemůže jíst jenom studénku. Na druhou stranu: napůjčovala jsem si kuchařky, nějaké mám z dřívějška a internet je taky plný zajímavých věcí, takže sem tam jsem z vaření i nadšená, protože to patří k rozšiřování obzorů a objevování něčeho nového. Ostatně, jak jsem se rozšoupla můžete zaznamenat i z mých posledních tak trochu deníkových článků:
- Víkend s mámou
- Jeden den na mateřské ještě bez dítěte
- Další den na mateřské ještě bez dítěte
- Nesouvislý deník z mateřské (2025), 1. část
- Nesouvislý deník z mateřské (2025), 2. část
Mojí specializací je teď hlavně jehněčí (máme v mrazáku z loňské výměny za kozu) a kozí maso a různé marmelády, popřípadě produkty z mléka či vajec, protože jsou to suroviny, ke kterým mám velice dobrý přístup, i když nejezdím na nákupy.
Žádné komentáře:
Okomentovat