pondělí 15. ledna 2007

Náhoda je blbec

Včera jsem koukala na film. Šlo o Eragona, na kterého jsem viděla upoutávku v kině a bylo to dost zajímavé. Ale co mě fakt pobavilo, tak v něm vystupuje jeden drak. Abych byla přesná, jde o čtyřnohou dračici, která umí chrlit oheň. Je to dobré stvoření, takže opět výjimka potvrzující pravidlo.:-)

Dračí slečna se jmenuje Safira, kdybyste se o ní chtěli dozvědět něco víc, stačí se podívat na stránky. Jinak tento film vřele doporučuji pro ty, kterým se líbil Pán prstenů.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No já jsem na Eragonovi byl se ségrama a považuju ho za hodně velké zklamání, které nesahá pánovi prstenů ani po kotníky. Přišlo mi to hodně lacinné...

Anonymní řekl(a)...

Sice s tebou nesouhlasím, ale jsem ráda, žes mi sem napsal svůj názor. Díky.

Anonymní řekl(a)...

Obávám se, že musím dát Pokymu za pravdu stejně jako kulturní trecenzenti a snad všichny osoby mající přehled v oblasti fantasy. V tomto panuje mezi fanoušky tohoto žánru velká shoda.

Angelika řekl(a)...

To Augustus: Uznávám, že poky se ve filmech a kultuře dost vyzná, nicméně já o sobě nikdy netvrdila, že jsem znalec fantasy, takže si stojím za tím, že pro mě byl Eragon tisíckrát hezčí:).

Anonymní řekl(a)...

Není mi známo nakolik se poky vyzná ve filmech. Nicméně když již se chceš zdokonalovat, neškodilo by si trochu rozšířit obzory. Fantasy je moc pěkný žánr.:))

Anonymní řekl(a)...

Ale já nemluvila o tom, že se chci zlepšovat, i když to opravdu chci. Jojo, fantasy mám ráda:).

Anonymní řekl(a)...

Uvědomuješ si, že první věta Tvého příspěvku nedává smysl? Máš fantasy ráda? To mne velice těší? Můžu se zeptat, co o fantasy víš?

Anonymní řekl(a)...

Která první věta? Nevšimla jsem si nikde ničeho nesmyslného. Jen něco málo o fantasijním světě... maličko teorie z knížky a něco málo jsem četla. Nic moc toho nevím. Chceš to tu vypisovat? Ale jestli máš zájem, klidně mi můžeš udělat přednášku.

Anonymní řekl(a)...

Jednak jsi tvrdila, pokud mne paměť neklame, v pokyho pšoukboardu:)) něco jiného. A pokud se vážně zlepšovat chceš,tak jaký má smysl psát, že jsi nic takového netvrdila. Myslím, že na přednášky by se našli povolanější. Jen jsem chtěl vědět, co víš o žánru, který se Ti líbí.