neděle 14. ledna 2007

Utíkám

Také se vám občas stává, že se pilně učíte nebo na něco důležitého soustředíte a najednou se vám v hlavě naprosto nelogicky objeví myšlenka na něco zcela jiného? Jednou jsem kdesi četla, že tím si mozek ulevuje a odpočívá, protože by se přepracoval, kdyby se člověk dokázal soustředit přesně tak jak chce. Nevím už přesně, kolikrát si takhle hodí pauzu, ale myslím, že to snad bylo po každé čtvrthodince. Kdybyste o tom někdo něco věděl, klidně se pochlubte:).

Já si tak dneska sedím, čtu si o EU, ohromně mě to „baví“ a najednou blik a jen tak úplně z ničeho nic si vybavím, jak jsme včera na louce tancovali valčík. Neodolám, trošičku si popřemýšlím nad včerejškem a pak mi dojde, že moje koncentrace je už zase v trapu. Ach jo, neznám nic horšího, než když se vám fakt daří učit a něco vás pořád rozptyluje. Ale co můžu udělat s myšlenkama nebo krásnýma vzpomínkama?

A zrovna bych se docela ráda pořádně učila, bude to totiž fakt těžkej testík a bylo by moc super, udělat to napoprvý a pak mít pokoj. Mám totiž už takové menší plány jak naložit s volným časem (mimo jiné třeba i víc psát).

Žádné komentáře: