čtvrtek 26. listopadu 2020

Vánoce se blíží

Pořád mám pocit, že letos jsou Vánoce nějak daleko. Však taky je ještě listopad, tak co? Obchody nejsou přezdobené, ze zpráv na mě nic neřve: „Vánoce! Vánoce! Vánoce!“ Jenže to bude asi tím, že do obchodů nechodím a nemám televizi. A mezi novinkami je stěží něco jiného než Covid. I když to už vlastně žádná novinka není.

Došlo mi, jak jsou Vánoce blízko, když mě hned v pondělí kolegyně upozornila, že o víkendu bude první adventní neděle. Cože? Advent? Už tak brzy?!

Začala jsem tedy hned rychle kreslit adventní kalendář. Jenže ouha. Když mám adventní kalendář od prvního prosince (Vloni se mě přítel ptal, kde má na dvacáté páté okýnko. Bylo to děsně sladký.), tak tam nemám první adventní neděli. To je tak smutné!

Nejvíc inspirace najdu u sebe, hlavně u takového tématu jakým jsou Vánoce. A tak jsem začala brousit na blogu, prohlížet články nazvané Angeliky vánoční deník a vůbec všechno se štítkem Vánoce. 

Když jsem narazila na článek Sněch furt padá, neodolala jsem a pustila si chorvatské koledy. Paráda! My tu u Prahy ještě sníh neměli. Ale o víkendu nám zamrzla voda v sudu, asi tak na půl centimetru.

Připravila jsem si pro vás kreslený adventní kalendář. A kdybyste náhodou nevěděli co s ním, mrkněte na můj dřívější článek zde. Samozřejmě přemítám, čím naplním jednotlivé dny na blogu, abyste si užili opravdu krásný advent (se mnou).

P. S.: Kalendář ke stažení zde

Žádné komentáře: