sobota 3. října 2020

Mitanovi: výrobky z kůže

Na závěr máme naplánovaný Krucemburk, ten prý měl rád malíř Jan Zrzavý, a dokonce je tam pohřbený. Ale kvůli němu tam nejedeme, my máme zálusk na Mitanovi. Stejně jako vloni. Vyrábějí z kůže. Pásky, tašky, ozdoby do vlasů i náušnice. A právě vloni jsem se trochu rozšoupla a pořídila příteli dva pásky. Oba se moc líbily, ale ten jeden se mu zdál zbytečně krátký, že prý využije jen poslední dvě dírky a to se dá předpokládat, že v budoucnu spíš přibere než zhubne. A tak jsem ten zajímavý dočervena vyměnila za trošku nudnější tmavý, naštěstí je také pomalovaný. A hlavně má tu správnou délku.

Mitanovi jsou super. Takoví klidní a je z nich cítit vyrovnanost. Velice příjemné, zvlášť v dnešní době, kdy lidi plaší s koronavirem, opatřeními a nikdo neví, co zas bude vyhlášeno zítra, takže ve společnosti panuje spíš stres. Podobně jako u nás na vesnici, i tady panuje klid. A jejich kočka bezstarostně vrhla tři mourovatá koťátka.

Hned bych si jedno vzala, ale to bych jim sem musela poslat aspoň jedno naše černé. Máme taky tři. Ale sirotky. Máma-kočka je u nás nechala a ani za nima nechodí. Kdybyste měl někdo zájem... napište mi na Facebook (Angel Ika). Jsou jim asi tak dva měsíce a bez problémů žerou granule. A jsou celí černí. 

Žádné komentáře: