čtvrtek 29. března 2012

Miluju i nenávidím hrušky

Dnes jsem zavítala do zdravé výživy s tím, že si po náročném dni koupím nějaké zdravé mlsání, abych pak neměla výčitky svědomí, které by následovaly po JOJO dobrůtkách. Ukázalo se, že jsem měla horší den než jsem si myslela, alespoň podle utracených peněz. Drobné výčitky odezněly při opětovném pohledu do tašky. Kromě pár jednorázových věcí jsou ty ostatní určeny pro dlouhodobější spotřebu a v porovnání s běžně kupovanými věcmi se mi ještě krásně vyplatí např. pohanková kaše k snídani.

Protože jsem holka zvědavá, musela jsem leccos načít a ochutnat, třeba takové sušené ovoce. Mňam, hruštičky jsou úplně skvělé a ty višně, fúha.

Abych vše uvedla na pravou míru, tak hrušky moc nejím. Nechutná mi v nich ten „písek“, to jak jsou takové škrablavé. Všehovšudy mi docela chutnají ty japonské hrušky nashi a pak jsem jednou hladová na procházce slupla kyselou hrušku, kterou mi přítel sundal ze stromu. Ale sušené mi kupodivu chutnají. Jednou mi je takhle přinesla kamarádka ke křížalám a byly skvělé. A teď jsem je našla ve směsce od firmy Domaci-dobroty s. r. o. a jsou fantastické. Na firmě se mi líbí, že nepoužívají oxid siřičitý, takže pak ovoce nechutná divně a člověk ho nemusí zalívat horkou vodou.

Žádné komentáře: