čtvrtek 12. prosince 2019

Jak se odměnit?

Kámoška přišla s báječným nápadem, že bych ji mohla doprovodit na jednu akci. Darovat krev nebo něco v tom smyslu. A že prý se mám namotivovat tím, že si vymyslím odměnu. Říkala jsem si, že to bude snadné, ale nebylo. 

Nakonec jsem po nějaké době hloubání přišla na to, že klubíčko si koupit nemůžu, protože jsem si dala předsevzetí ohledně nenakupování. S látkama je to podobný. Mým záměrem bylo přestat nakupovat klubíčka a zvýšit nákup látek, takže jen tak za odměnu ne. 

Šlo by to udělat tak, že bych si koupila některý z návodů, který se mi líbí. Jenže který. Nakonec jsem při vrtání v návodech skončila u následujících:
  • East or West od Joji Locatelli,
  • Ley Lines od Joji Locatelli,
  • Majuga od Joji Locatelli (uvažovala jsem ještě o Old Romance, ale ten nahradím jiným svetříkem v podobném tvaru),
  • Shifty od Andrea Mowry (je též autorkou svetříku So Faded a šátku Find Your Fade, u kterého jsem se ještě pořád nerozhodla, jestli si ho upletu nebo nikoliv),
  • Greek Fire od Josh Ryks-Robinsky,
  • Tailspin od Josh Ryks-Robinsky.
Jenže návodů mám doma spoustu a některé z těch koupených (a že jich není málo) ještě nemám upletené). 

Další variantou byla kniha, ale zrovna po žádné netoužím a navíc bude Ježíšek.


Pastelky? Těch mám dost a spíš by to chtělo víc času na malování n

Něco dobrého? Toho mám teď taky dost...

Na závěr mě ještě napadl Tatranský čaj (alkohol), ale je dost drahý, doma mám nějakou tu medovinku, portské, griotku, čokoládový likér, zajímavé pivo (ještě z Francie) a některé z těch věcí už je třeba brzy vypít, takže to vlastně taky není dobrý nápad.

Žádné komentáře: