úterý 19. března 2013

Příprava na pobyt v Praze

Do Prahy se balím podle svého univerzálního seznamu. A jak už jsem psala, všechno pěkně ladím do modré. K milému překvapení lidiček, u kterých bydlím, nezapomínám ani na takové věci jako je zubní kartáček, pyžamo, ručník a podobně. Považuji to za samozřejmost.

Když tak nad tím zpětně přemýšlím, asi jsem si toho vzala zbytečně moc. Třeba dva svetry na čtyři dny. Na druhou stranu byl úžasný nápad ke kalhotám přidat sukni a šaty. Dobře, možná by stačilo jen jedno z toho, ale stejně to byl dobrý nápad. Paradoxně mi v nich totiž bylo tepleji než v džínách. To dělají ty termopunčochy. Báječný vynález!

Jako naprostá zbytečnost se ukázal Hradník. Na žádném hradě jsem nebyla, a když jsem poslední den zavítala na ten Pražský, pro změnu jsem s sebou měla kabelku, do které jsem si ho nepřendala. Nejraději bych si pořádně vynadala, ale nemohla jsem, protože výčitky jsem si zakázala už v lednových předsevzetích. Stejně by mi nijak nepomohlo říkat si, že jsem blbá, ale dost mě to štvalo. Na druhou stranu v Praze budu zase za chvilku, tak co.

Žádné komentáře: