pondělí 23. prosince 2013

9. Co, kdy, jak (vánoční speciál)

23. 12. Vydejte se na vánoční nákup - nezapomeňte na majonézu na bramborový salát, trhané kroupy na kubu a na kapra. Raději kupte mrtvého, vykuchaného a naporcovaného, než abyste ho pak týrali četnými ranami palicí. Nezapomeňte na vnitřnosti na polévku. U některých prodejců je možné koupit porci vnitřností navíc. Vánoce už klepou na dveře. Abyste si zítra užili Štědrý den bez stresu, vystavte si betlém a ozdobte vánoční stromeček. Pokud vlastníte umělý, dopřejte si vůni jehličí díky aromatickým olejům a aromalampě. Pusťte se do vaření, příprava rybí polévky a bramborového salátu vám ušetří spoustu času. Zítra už jen stačí usmažit řízky a kapra, zbytek dne věnujte procházce s milými. A hlavně: salát i polévka se musí uležet, teprve druhý den jsou nejlepší. Doma se nemusíte řídit eurorestauračními dietními předpisy.

24. 12. Užívejte si kouzla Vánoc!:-) Koukejte na pohádky, čtěte, povídejte si, jděte se projít, držte půst a čekejte na zlaté prasátko, nebo si užívejte svátky hojnosti...


Moje oblíbená vánoční je All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey), ale samozřejmě až po...


Žádné komentáře: