Po návratu z výletu mě potěšilo, když jsem se dozvěděla, že všem na turistice chutnal můj chilli džem, který jsem připravovala vloni na podzim z domácí úrody chilli papriček. Jsou to chilli papričky půl na půl s borůvkama a druhá varianta s kapií. Obojí je dobré, ale vzhledem k tomu, že to byly opravdu hodně ostré chilli papričky, je těch borůvek tak trošku škoda.
Recept najdete zde.
P. S.1: Opravdu mě pobavilo, když mi táta vyprávěl, že mu nevěřili, že jsou to borůvky. Prý je to černý rybíz, který zbavil těch semínek uvnitř.
P. S.2: Na mém blogu o vaření Angelika vaří (http://angelikavari.blogspot.cz/) najdete recept taky na chilliovici, salát Waldorf, Ratatouille a další pochoutky. Teď zrovna tam mám italský měsíc.
Žádné komentáře:
Okomentovat