úterý 25. listopadu 2014

Pražské kočky


Pokud budete zrovna náhodou v Praze, dovoluji si vás pozvat na zajímavé akce spojené s kočkami.





K tomu bych ještě ráda poznamenala, že mě zaujal název První společnost za práva koček. Tahle poslední výstava je jejich.

4 komentáře:

Happy řekl(a)...

Myšlenkové pochody psa a kočky:
Pes: "Stará se o mě, krmí mě, hladí mě... on je Bůh!"
Kočka: "Stará se o mě, krmí mě, hladí mě... já jsem Bůh!"

Angelika řekl(a)...

To je vážně dobrý! Hned jsem si to poznamenala! :-)))

Happy řekl(a)...

Jsem rád, že se líbilo. Tvuj bog je pro mě jedno z nejoblíbenějších čteni. Nejspíše je to tím, že mi jsou blízká témata o které se zajímáš. Vzhledem k tomu že se blíže seznamuji s Montessori školstvím, tak jako adresnou zpětnou vazbu uvádím co mě nejčastěji zajímá: cestovatelský deník obzvláště Brno a Vysočina plus ostatní hrady hory výstavy, kreslení ,kreativita, čajovna, společenská odpovědnost, ekologie. Třešničkou na dortu jsou Tvé úvahy jelikož mi dávají možnost vydět další možný pohled na velký počet témat, o která má cenu se zajímat. Super je i že mohu reagovat a prakticky vždy se mě dostane odpovědi, za čož posílám díky.

Angelika řekl(a)...

Děkuji za komentář! Je to moc milé, když se moje články někomu líbí. Píšu velice ráda a těší mě, že to má smysl. Někdy si totiž říkám, jestli opravdu jenom neplýtvám časem, jak to někteří škarohlídi vidí. Napsat článek totiž leckdy trvá hodinu i déle, to podle toho, jak moc je praktický a jak moc jenom ze vzpomínek nebo deníků. Nejnáročnější je především doplňování a ověřování informací.

Komentáře od čtenářů jsou báječné (zejména ty pozitivní, s kritikou se zatím ještě trochu potýkám... pořád patřím mezi lidi, kteří se touží zalíbit všem, i když vědí, že by neměli, protože to prý není možné), člověk se dozví, co je zajímá, čemu by se třeba měl více věnovat a co raději opustit. Témat k psaní je pořád spousta. Hlavně, když se člověk dívá kolem sebe a trochu píše. Skoro mi připadá, že čím více píšu, tím více je témat, o kterých by se dalo psát, k nimž bych se mohla vyjádřit a která prostudovat.