čtvrtek 6. března 2014

Zmatený čtvrtek - Deník z CSR Akademie (9)

Někdy je týden opravdu krátká doba. Aspoň dnes se mi to tak zdá. Vždyť CSR Akademie sotva začala a už zítra máme prezentovat závěrečný projekt. Podílím se na něm trochu míň, než jsem měla v plánu, protože jsem se dnes ztratila. :-(

Domluvily jsme si schůzku na devátou hodinu, ale zastávek Želivského, kam jsem jela jedenáctkou, je trochu víc – po všech stranách křižovatky – a ačkoliv jsem se dívala na mapu i vzhled zastávek, tu správnou jsem vybrala až napodruhé. A když už jsem pak vystoupila na Brumlovce, měla jsem dvacetiminutové zpoždění a v domluvené kavárně nikdo nebyl. Nebo jsem netrefila správnou kavárnu a ta byla u zastávky metra? I to je možné.

Ale jak najít metro, když ani nevím, kde jsem? Na domech nebyly popsané ulice a Duhová, ve které sídlí ČEZ, vůbec nebyla na mapě. Ani paní, kterou jsem si odchytla mi neuměla poradit, i když měla iPhone. Nakonec tam tu ulici našla, ale stejně mě nejdřív poslala opačným směrem. No, konec dobrý, všechno dobré. Obrovské logo na střeše mi napovědělo, že jsem tu správně.

Je to asi šestipatrová převážně skleněná budova. Když se na ni podívám z pohledu společenské odpovědnosti – měla bych pár výhrad:
  • přílišné teplo,
  • všude spousta světel,
  • místo schodů výtah,
  • magazín Šťáva na křídovém papíře, taktéž časopis News…
Ale nadchlo mě, že na střeše budova myjí terasu s lavičkama a stromama, ale nedalo se tam jít. Škoda.

Jsem zvědavá, jaká bude diskuse s Pavlem Puffem z útvaru personalistiky, nebo teda „po manažersku“ z ejč ár = HR (human resources) = lidských zdrojů.

Žádné komentáře: